Praktisk info

Konsultation i klinikken

 

Konsultation foregår kun efter aftale.
Lægerne er fælles om patienterne. Det er muligt at ønske en af klinikkens læger ved tidsbestillingen.

Der er dagligt konsultationer i tidsrummet 08.00-14.00. Tirsdage og onsdage er der konsultation til  hhv. kl. 16.45, fredag til 12.30
Ved akut sygdom da ring så tidligt som muligt på dagen fra kl 8.00 hvis behov for akut tid samme dag.

VORES PERSONALE VARETAGER OGSÅ KONSULTATIONER   FEKS.

P-Pille fornyelse, kørekort, smeartagning ( undersøgelse for livmoderhalskræft). 1. svangreundersøgelser og børnevaccinationer mm. under lægeligt ansvar og supervision.

 

Telefonkonsultation
Telefonen besvares dagligt af vores personale fra kl. 08.00 til 12.30. Ved behov for samtale med lægen i telefonen vil denne ringe tilbage snarest. Fra kl. 12.30 -14.00 er det muligt at kontakte os på akuttelefon ved akut opstået sygdom, som skal vurderes samme dag.

Fra kl 14-16 deltager vi i en vagtring med 5 læger, hvor vi på skift  varetager arbejdet hvis det drejer sig om akut sygdom. Hvis vi henviser til andre vil nummeret fremgå af vores telefonsvarer.
Kommunikation via hjemmesiden
Vi besvarer alle former for e-mail-konsultationer, receptfornyelser og tidsbestillinger dagligt og senest inden for 3 dage i løbet af klinikkens åbningstid.Vær opmærksom på, at du først modtager et auto-svar om at din forespørgsel er afsendt, dernæst vil du modtage et svar når vi har behandlet din forespørgsel.

 1813

Efter kl. 16 samt i weekenden og på helligdage kan du ved akut sygdom kontakte Regionens akut telefon 1813.