Aktuelt

INFLUENZAVACCINATION 2021-2022

vi er gået i gang med influenzavaccinationer fra d.1.1.0.2021. De første 3 uger er reserveret til risikogrupperne. I må gerne ringe for en tid til vaccination.

INFLUENZAVACCINATION TIL BØRN 2-6 ÅR

I år bliver børn mellem 2 og 6 år også tilbudt vaccination mod influenza (2 x næsespray med 1 mdr. mellemrum)  Der er mulighed for vaccination til børn UDEN TIDSBESTILLING på tirsdage og onsdage mellem 15.00 -17.00 i ugerne 41-42-43-44.  Prøve at holde afstand i venteværelset og kun 1 ledsager per barn.

KLAMYDIA

For klinikkens egne patienter er der mulighed for Klamydia selvtest, se under ‘Praktisk info’.

Prøven kan tages i klinikken mellem kl.08.00-kl.12.30

CORONA

klinikken er åben for almindelige akutte og subakutte konsultationer, opfølgning af kroniske sygdomme og forebyggelseskonsultationer (svangreundersøgelser, børneundersøgelser og vaccinationer) Vi prøver at klare det meste over telefon, e-konsultationer og videokonsultationer. Der er begrænset plads i venteværelset mhp afstand mellem stolene, der er håndsprit til rådighed. Kom til tiden og bed pårørende, om muligt, at vente udenfor.

Ved luftvejsinfektioner, hoste, feber, vejrtrækningsbesvær skal patienter først ringe

CORONA

the clinic is open for consultation, follow up on chronic diseases and preventive medicin (pregnancy, children examination and vaccination) We try to solve most of the requests over telephone, by e-consultation or video-consultation. There is limited space in the waiting room due to more distance between chairs, hand desinfection is available.

In case of cough, feber and/or respiratory distress patients have to call in first