Aktuelt

Kære patienter i klinikken Amagerbrogade 18

Efter 15 år som praktiserende læge på Amagerbrogade 18, stopper jeg som læge pr. 1.6.2023 for at gå på pension. Jeg har været meget glad for mit arbejde i klinikken og vil gerne ønske alle mine patienter alt godt fremover. Det er med stor glæde, jeg kan meddele, at jeg overdrager min klinikandel til praktiserende læge Marianna Krause. Med venlig hilsen Vibeke R. Simonsen

Marianna Krause:
Jeg glæder mig til at være læge i klinikken sammen med Willem van de Looij fra d. 01. juni 2023. Jeg er bosiddende på Amager med min mand og 2 børn (født i 2010 og 2015). Uddannet læge fra Syddansk Universitet i 2009. Efterfølgende har jeg været ansat på forskellige medicinske og kirurgiske afdelinger, herunder børneafdeling, psykiatrien, fødeafdeling, mave-tarm afdeling, urologisk- (nyre- og urinveje), ortopædkirurgisk afdeling samt afdeling for Vækst og Reproduktion (mandlige infertilitet og hormonale forstyrrelser).
Jeg har i forbindelse med min efteruddannelse til speciallæge i almen medicin været ansat i lægepraksis i Hvidovre, Vallensbæk og Høje Tåstrup.
I Perioden 2010-2015 har jeg, sideløbende med klinisk arbejde, forsket ved Kræftens Bekæmpelse og på Rigshospitalet omkring hormonforstyrrende stoffer og opnået Ph. D. graden fra Københavns Universitet i 2018.
I mit lægelige arbejde holder jeg af nærvær og helhedskendskab til mine patienterne og deres familie.
Jeg ser frem til at møde jer i klinikken.